anuncis sense anim de lucre

2019-10-22
Cinefòrum XIC - St Vincent

Dimecres 23 d'octubre de 2019, a les 18 hores, en el Centre Cultural Collblanc - la Torrassa (sessió de CINEXIC en català) es podrà veure la pel·lícula "St. Vincent", del director Theodore Melfi.

En aquesta ocasió el cinefòrum l’organitzen la XIC i el Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet.

 

Com sempre, és una activitat oberta i gratuïta per a tothom.

 

SINOPSI: Maggie (Melissa McCarthy) és una mare separada que va a viure a Brooklyn amb el seu fill de 12 anys, Oliver (Jaeden Lieberher). En haver de treballar moltes hores, no li queda més opció que deixar a Oliver al càrrec del seu nou veí, Vincent (Bill Murray), un jubilat rondinaire afeccionat a l'alcohol i a les apostes. Aviat, una peculiar amistat floreix entre ells. Al costat d'una stripper embarassada que es diu Daka (Naomi Watts), Vincent condueix al noi per totes les parades que conformen la seva rutina diària: les carreres de cavalls, el club de striptease, i el seu bar habitual. Però mentre Vincent creu que ajuda a Oliver a fer-se un home, aquest comença a veure en el vell rondinaire alguna cosa que ningú més veu: un home incomprès de bon cor.

 --

 

agenda d'activitats
01
gen

veure més actes programats
taulell d'anuncis sense ànim de lucre

01/01/1970
separacio
veure tots els anuncis del taulell
-

centre cultural collblanc-la torrassa presenta la XIC

noticies d'última hora!
CineXIC i col·loqui: Buda explotó por vergüenza

2019-11-21

Dimecres 27 de novembre de 2019, a les 18 hores, en el Centre Cultural Collblanc - la To (+)


Taller de sabó, dimarts 26 de novembre 2019

2019-11-21

style="color: rgb(227, 108, 10); font-size: 16pt; text-decoration-line: underline; font-weight: bold;">Taller de sabó< (+)
XIC C/ Mare de Déu dels desemparats, 87. 08904 L'Hospitalet de Llobregat    |   taulell d'anuncis | agenda | noticies | racó de... | àlbum de fotos | rss 
Aquest web és una propostaCENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA, Mare de Déu dels Desemparats, 87 de L'Hospitalet de Ll. | AVÍS LEGAL