anuncis sense anim de lucre

2019-03-08
CineXIC - El abuelo que saltó por la ventana y se largó

Dimecres 13 de març de 2019, a les 18 hores, en el centre cultural Collblanc - la Torrassa es podrà veure la pel·lícula "El abuelo que saltó por la ventana y se largó", dirigida per Felix Herngren, sobre la novel·la del mateix títol escrita per Jonas Jonasson.

Organitzada per la XIC, és una activitat oberta i gratuïta per a tothom.

 

SINOPSI: Allan Karlsson, un ancià de cent anys, amb el seu millor vestit posat i unes plantofes, s'escapa de la residència per una finestra deixant plantats a l'alcalde i a la premsa local. No està disposat a renunciar al plaer de viure i, encara que no sap on anar, es llança a l'aventura. Al llarg de la seva llarga i intensa vida ha tingut experiències molt singulars: inversemblants trobades amb personatges com Franco, Stalin o Churchill, amistats comprometedores com l'esposa de Mao. A més, ha exercit activitats d'alt risc com a agent de la CIA o com a ajudant d'Oppenheimer en la fabricació de la bomba atòmica.


--

 

agenda d'activitats
01
gen

veure més actes programats
taulell d'anuncis sense ànim de lucre

01/01/1970
separacio
veure tots els anuncis del taulell
-

centre cultural collblanc-la torrassa presenta la XIC

noticies d'última hora!
Festa fi de curs de la XIC

2019-06-17

Ja tenim aquÍ de nou l'estiu i les activitats de la XIC es prenen unes vacances. Per celebrar l'esdeveniment el proper (+)


21è Mercat d'Intercanvi de Collblanc - la Torrassa

2019-05-24

Dissabte 1 de juny de 2019, d'11 a 14 hores, tindrà lloc el 21è Mercat d'Intercanvi orga (+)
XIC C/ Mare de Déu dels desemparats, 87. 08904 L'Hospitalet de Llobregat    |   taulell d'anuncis | agenda | noticies | racó de... | àlbum de fotos | rss 
Aquest web és una propostaCENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA, Mare de Déu dels Desemparats, 87 de L'Hospitalet de Ll. | AVÍS LEGAL