anuncis sense anim de lucre

2017-06-12
Cinefòrum - El lado bueno de las cosas

Dimecres 14 de juny de 2017, a partir de les 18 hores, en el centre cultural Collblanc - la Torrassa es podrà veure la pel·lícula "El lado bueno de las cosas" dirigida per David O. Russell.

En aquesta ocasió el cinefòrum l’organitzen la XIC i Taula de Salut del projecte ICI, dins del Cicle d’activitats "Gaudir millora la salut".

Com sempre, és una activitat oberta i gratuïta per a tothom.

SINOPSI: Després de passar vuit mesos en un centre de salut mental per agredir l'amant de la seva dona, Pat (Bradley Cooper) torna a viure a casa dels seus pares (Robert De Niro i Jacki Weaver). Està disposat a fer el que calgui per recuperar la seva ex-dona, però el món de Pat comença a trontollar quan coneix Tiffany (Jennifer Lawrence), una noia també amb problemes emocionals i amb no gaire bona fama al barri. Malgrat la seva mútua desconfiança inicial, entre ells aviat es desenvoluparà un vincle molt especial que els ajudarà a trobar el costat positiu de les coses.

Us hi esperem!


--

 

agenda d'activitats
01
gen

veure més actes programats
taulell d'anuncis sense ànim de lucre

01/01/1970
separacio
veure tots els anuncis del taulell
-

centre cultural collblanc-la torrassa presenta la XIC

noticies d'última hora!
CineXIC - ¡Olvídate de mi!

2018-11-30

Dimecres 5 de desembre de 2018, a les 18 hores, en el Centre Cultural Collblanc - la Tor (+)


Cinefòrum XIC - Barcelona nit d'hivern

2018-11-23

Dimecres 28 de novembre de 2018, a les 18 hores, (+)
XIC C/ Mare de Déu dels desemparats, 87. 08904 L'Hospitalet de Llobregat    |   taulell d'anuncis | agenda | noticies | racó de... | àlbum de fotos | rss 
Aquest web és una propostaCENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA, Mare de Déu dels Desemparats, 87 de L'Hospitalet de Ll. | AVÍS LEGAL